(Terug) naar html op heeck.nl of heeck.nl

De makerMijn benadering van het schrijven van worldwide webpagina's is geschoeid op vier jaar praktijkervaring als etaleur/decorateur. Ik heb dit vak uitgeoefend van 1986 to '90. De ontdekking van het worldwide web en HTML bracht mijn liefde voor dit werk weer naar boven.

Het creëren van decoratiemateriaal is een zoektocht naar het beste resultaat binnen de beperkingen van de gebruikte materialen en technieken. Ik zie HTML als een gereedschap voor het vervaardigen van attractieve presentaties, passend bij de huisstijl en wensen van de opdrachtgever.

De layoutmogelijkheden, maar ook de verschillende interpretatie van webpagina's door de diverse browsers vormen voor mij eerder een uitdaging dan een belemmering.

Ik ben géén grafisch ontwerper of kunstenaar maar decorateur. Dat betekent dat ik altijd van de aangeleverde huisstijl uit ga. Herkenbaarheid van Uw bedrijf staat bij mij voorop.

Een heldere, overzichtelijke structuur van de website is minstens zo belangrijk. Knoppen moeten als zodanig herkenbaar zijn en mogen wel verrassen doch niet verwarren. Het gebruik van vertragende elementen zoals grote afbeeldingen zal ik U altijd afraden tenzij ze voor de inhoud van Uw documenten onmisbaar zijn. Ik ben altijd op zoek naar de beste balans tussen vorm en functie, misschien binnenkort ook voor de site van Uw bedrijf.

Beleefd aanbevelend,

Jurjen Heeck<index> <adres> <opties> <referenties>© 1998 Jurjen Heeck